Restaurant
Le belvédère

Restaurant

Restaurant

The carte

Over the seasons, it changes at the discretion of the chef

Starters


Tomato gazpacho, shavings of Serrano ham, goat's cheese curd
9€
Pâté en croûte with vegetable pickles and a small salad
11€
Guinea fowl mille feuilles with foie gras and onion chutney
9€
Beef gravlax with horseradish cream and vegetable pickles
12€
Courgettes marinated in lemon and olive oil, burst of burrata and pistachio dust
12€
Chipirons pan fried Provençal style
14€

Main Courses


Duck parmentier, parmesan and walnut crumble, sherry mesclun
15€
Melt-in-the-mouth veal chuck with truffle jus, potato lingot
17€
Coquillette with ham, Comté cheese and truffle cream
23€
Grilled octopus in a virgin citrus sauce, risotto
19€
Filet of beef, Rocamadur sauce and potatoes 
25€

Plancha ans Cheese


Farmer's Rocamadour
little salad with walnuts 
6€
Board of matured cheeses
15€
Plate of cold cuts
15€

Deserts


Strawberry and wild berry panna cotta
6€
Baba with old Souillac plum and vanilla cream
9€ 
Orchard fruit pavlova, light vanilla cream and apricot sorbet
8€
Finger bounty, coconut ice cream
8€

Salads


Bowl fraicheur: Rice, gravalx salmon, grated carrots, broad beans, mango, avocado, courgettes, radishes, fromage frais, sesame seeds, coriander and soy sauce
16€
Carpaccio of tomatoes, burrata cheese and pesto sauce
14€

The menus

The menus concocted by our chef and his team
The menus

Lunch menu


Full menu
23
Starter+main course
or Main course+dessert
21


Tomato gazpacho, shavings of Serrano cheese and goat's curd
Or Guinea fowl millefeuille with foie gras and onion chutney


Duck parmentier, parmesan and walnut crumble, sherry mesclun


Rocamadour farmer
Or Strawberry and wild berry panna cotta
The menus

Caussenard Menu


30




Pâté en croute, vegetable pickles and a small salad

Or
Marinated zucchini with lemon, olive oil,burrata slivers and pistachio dust 




Grilled octopus, citrus sauce, risotto vénéré

Or
Melt-in-the-mouth veal chuck with truffle jus

 

Farmhouse Rocamadour, small salad with walnuts

Or
Orchard fruit pavlova, light vanilla cream and apricot sorbet

Or
Bounty-style finger, coconut ice cream
The menus

Kid's menu


(- de 10 years old)
11

Pasta with salmon
Or Mashed potatoes


Artisanal vanilla ice cream or Compote

Aperitives

Cocktails


+
Coucher du Soleil (virgin)
(Ananas, sirop fraise, basilic et citron vert)
6€
Fénélon
(Crème de cassis, Liqueur de noix, Vin de Cahors)
6.50€
Gin Tonic
(Hendricks, Concombre, Tonic Fever Tree) 
9.50€
Spritz Italiano
(DOC Prosecco, Apérol, eau gazeuse)
9.50€
Américano
(Martini rouge, Campari, eau gazeuse)
9.50€
Moscow mule
(Vodka, citron vert, ginger beer)
9.50€
Cocktail du Barman
(Rhum Agricole, Liqueur de lavande, Angostura, Ginger Beer)
9.50€

Cold drinks


+
Coca Cola (normal ou zéro) 33 cl
3,80€
Perrier33 cl
3,80€
Orangina, Ice Tea, Schweppes, Schweppes Agrumes 25 cl
3,80€
Jus de fruits (orange, pomme, ananas, abricot, ACE) 25 cl
3,80€
Limonade, Diabolo 25 cl
3,50€
Sirop à l’eau (grenadine, menthe, citron, pêche, ) 25 cl
3,00€

Hot drinks


+
Expresso 
2.00€
Double Expresso 
3.00€
American coffee 
2.50€
Cappuccino 
4.00€
Hot chocolate 
3.80€
Coffee with milk 
3.80€
The or Infusions 
3.80€
 
 

The classics


+
Le Kir (Cassis, Framboise, Mûre ou Pêche) 12 cl
3,80€
Vin de noix, vin de pêche, Ratafia, vin de chataigne 6cl
3.80€
La coupe de Champagne ou Kir Royal 12 cl
9,00€
Heineken - Affligem (pression) 25 cl
3,80€
Heineken - Affligem (pression) 50 cl
7.00€
Blonde Bio, Ambrée Bio, Blanche Bio, Brune 33 cl (Ratz)
5.00€
Rousse, hoppy ale 33 cl (Brasserie de la Bouriane)
5.50€
Desperados 33 cl
5.00€
Martini (rouge ou blanc), Porto rouge, Muscat, Suze, Pineau des Charentes 6 cl
3,80€
Ricard 2 cl
3,80€
Whisky, Rhum, Vodka, Tequila 4 cl
6,50€
Whisky Knockando season 12 ans 43°
8,00€
Whisky Lagavulin 16 ans malt 43°
10,00€
Rhum Zacapa 23 Ans 40°
10,00€

Digestive


+
Poire, Armagnac, Calvados, Cognac VS,Liqueur de Noix, Get 27 4 cl 
6,50€
Vieille Prune de Souillac « Réserve LOR » Louis Roque 42% 4 cl
6,50€
Quercy coffee
8,00€

Wine

Glass of Wine


+
 
Vin Rouge
 
AOC Cahors 
Château La Coustarelle "Cuvée Caroline" (12 cl)
5.00€
Fabien Jouves
« La Roques» (12 cl) 
6.00€
AOC Bergerac 
Château Laulerie "Réserve" (12 cl)
6.00€
AOC Bordeaux 
Château Bel-Air "Puisseguin St Emilion" (12cl) 
6.50€
AOC Bordeaux 
Château Margaux, cuvée M (12cl) 
7.00€
 
Vin Blanc
 
I.G.P Comté Tolosan
Maison Georges Vigouroux (12 cl)
4,50€
Côtes de Montravel 
Château Laulerie "Vin moelleux" (12  cl) 
6.00€
Vin du sud ouest Fabien Jouves
Les Agudes, VdF (12cl) 
6.00€
Jurançon 
Clos Cancaillau Le dernier carré "Liquoreux" (12 cl)
6,00€
Jurançon 
Clos de la Vierge Carré du Pées "Sec" (12 cl)
6,00€
Chambre d'Amour
 Lionel Osmin "Vin doux" (12 cl)
5.00€
 
Vin Rosé
 
I.G.P Comté Tolosan
Maison Georges Vigouroux (12 cl)
4,50€
 
Champagne
 
Soutiran
Grand Cru « Signature » (12 cl)
9,00€

Les vins rouges


+
AOC Cahors
 
Château La Coustarelle 
« Cuvée Caroline » (75 cl) 
19€
Domaine du Castelles
« Les Escots » en conversion Bio (75 cl) 
21€
Clos Troteligotte 
« K-NOM » (75 cl) 24€
24€
Château Pineraie
75 cl) 25€
25€
Château Pineraie
50cl)
18€
Château La Coustarelle
« Prestige » (75 cl) 
26€
Château La Coustarelle
« Prestige » (50 cl)
19€
Château La Coustarelle
« Prestige » (37.5 cl)
13€
Château Combel 
« La serre» (75 cl)
31€
Fabien Jouves
« La Roques » (75 cl) 
40€
Fabien Jouves 
« Les Acacias» (75 cl)
65€
AOC Région du Bergeracois
 
Bergerac Château Laulerie
« Réserve » (75 cl)
23€
Bergerac Château Laulerie
« Réserve » (50 cl)
18€
Bergerac Château Laulerie
« Réserve » (37.5cl)
13€
Bergerac Château de la Jaubertie
 (75cl)
20€
Bergerac Château de la Jaubertie
 (50cl) 
16€
Bergerac Château de la Jaubertie
 (37.5cl)
14€
Montravel Château Laulerie 
 « Comtesse de ségur»(75cl)
23€
Montravel Château Laulerie 
 « Comtesse de ségur»(50cl)
19€
Autres régions
 
Terrasse du Larzac
« Cocagne, clos rouge VDF» (75 cl)
21€
AOC Pic Saint Loup
« Domaine des 3 châteaux» (75 cl)
26€
AOC Faugères
« Domaine du Causse Noir» (75cl)
25€
Chinon
 
Château de la Coulaine 
(75 cl)
27€
AOC Saint Nicolas de Bourgueil
 
Domaine de la Noieraie 
« Les 7 Lieux-Dits»
23€
Domaine de la Noieraie 
« Les 7 Lieux-Dits»
17€
Domaine de la Noieraie 
« Les 7 Lieux-Dits»
14€
AOC Bordeaux
 
Château Bel-Air 
« Puisseguin St Emilion»
28€
Château Bel-Air 
« Puisseguin St Emilion»
22€
Château Bel-Air 
« Puisseguin St Emilion»
16€
AOC Bourgogne
 
Domaine George Roy 
« Chorey les Beaunes»
42€
Domaine George Roy 
« Savigny les Beaunes»
51€

Les vins blancs


+
Sud-Ouest
 
Château Laulerie 
« Sauvignon-Sémillon » (75 cl)
21€
Château Laulerie
« Sauvignon-Sémillon » (50 cl)
16€
Château Laulerie
« Sauvignon-Sémillon » (37,5 cl)
13€
Côtes de Montravel
Château Laulerie « Vin Moelleux » (75 cl)
23€
Côtes de Montravel
Château Laulerie « Vin Moelleux » (50 cl)
18€
I.G.P Comté Tolosan
Maison Georges Vigouroux (75 cl)
18€
Fabien Jouves
Les Agudes, VdF (75 cl) 
28€
Clos Troteliglotte
K-LIBRE, Chardonnay, VdF (75 cl)
38€
Jurançon, Clos de la Vierge
Carré du Pées « Sec » (75 cl)
24€
Jurançon, Clos Cancaillaü
Le dernier carré « Licoreux » (75 cl)
30€
Chambre d’Amour
Lionel Osmin « Vin Doux » (75 cl)
22€
Languedoc
 
I.G.P d’Oc
Domaine Py Blanc, Chardonnay (75 cl)
22€
Muscadet
 
Domaine de La Pepière (75 cl)
22€

Les vins rosés


+
IGP Sud Ouest
 
Comté tolosan
« maison Georges Vigouroux » (75 cl)
18€
AOC Bergerac
 
Château Laulerie
(75 cl)
21€
Château Laulerie
(50 cl)
15€
Château Laulerie
(37.5cl)
12€
AOC Côtes de Provence
 
Caprice de Clémentine
(150 cl)
49€
Caprice de Clémentine
(75cl)
24€
Caprice de Clémentine
(50 cl)
17€
 
 

Champagne


+
Soutiran
Grand Cru « Signature » (75 cl)
45€
Billecart
Brut rosé (75 cl)
65€
Billecart
Brut réserve (75 cl)
65€
Billecart
Blanc de Blanc (75 cl)
75€

Local products cooked with finesse

Over the seasons, come and discover our thematic menus (Easter, Mother's Day ...) as well as our menu which changes at the discretion of the chef ...

We welcome you in our two dining rooms elegantly decorated in a modern and dynamic spirit, as well as on our terrace overlooking the city and its illuminations. We like to take refuge in the hotel bar on a winter afternoon or a beautiful summer day in a cozy atmosphere.

Come and taste our local products cooked with finesse by the chef and his team. We are open all year round.

Our restaurant "Côté Vallée" is a member of the Bonnes Tables du Lot association.

Offres

Booking

Reservation is advised. For all reservations and inquiries, call us on 05 65 33 63 25, or contact us by email (lebelvedere-rocamadour[at]orange.fr).

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